This month

Weekend for børn - Hvem er Arthotel?

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

En musikalsk og interaktiv forestilling om skyer, sommerfugle, grønne æbler og en gravko med Arthotel. Aldersgruppe: 0-3 år Sted: Blågårdens Bibliotek, 3. sal Weekend for børn: Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.
Weekend for børn - Rytmik for de store

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Kreativ dans og leg. Aldersgruppe: 6-10 år Sted: Blågårdens Bibliotek, 3. sal Weekend for børn: Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.


Next month

Giv det videre: Må vi få dine erindringer?

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Alle har en historie. Må vi få din? Vi leder efter københavnere i alle aldre, der kunne tænke sig at skrive deres erindringer. Erindringerne gemmes til eftertiden i Københavns Stadsarkiv og vil være til stor gavn for fremtidens historiske forskning og historiefortælling. Lyder det interessant, eller er du bare interesseret i Stadsarkivets arbejde, så kom og hør mere, når Stadsarkivar Peter Wessel Hansen og Pernille Andersen fra Københavns Stadsarkiv fortæller om deres samling af københavnererindringer og om, hvad man skal gøre for at få sine egne erindringer gemt til eftertide...
Børnerave

Kapelvej 44, 2200 København N, Danmark

Weekend For Børn & Strøm inviterer til Børnerave. Tag dine børn under armen og kom til formiddagsdisko med maling, popcorn, sjov og ballade (og forældrekaffe). Musikken bliver booket af Strøm - mere om det senere. Aldersgruppe: 3-7 år Sted: Blågårds Plads 5, 3. sal Weekend for børn: Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangement...
Weekend for børn - Big Bang Teori for vuggestuebørn

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Det Lille Verdensteater spiller Lunefulde måne om himlen, planeterne og universet. Aldersgruppe: 1 1/2 - 4 år Sted: Blågårds Plads 5, 3. sal Weekend for børn:Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.
Weekend for børn - Musikalsk dukkemagi

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Teater Lampe fortæller historien om den kluntede og nysgerrige ælling, som møder verden, overvinder livets forhindringer og til sidst bliver en flyvedygtig svane. Aldersgruppe: 2 - 5 år Sted: Blågårds Plads 5, 3. sal Weekend for børn:Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. Weekend for børn er støttet af N...
Weekend for børn - Rytmik for de mindste

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Rytmikgrete er tilbage med sang, dans og leg. Aldersgruppe: 1 1/2 - 5 år Sted: Blågårdens Bibliotek, 3. sal Weekend for børn: Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.


december 2017

Weekend for børn - Nissemor i biblioteket

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Mette Svane fortæller julehistorier, og vi synger kendte julesange og spiser pebernødder. Aldersgruppe: 2 - 5 år Sted: Blågårdens Bibliotek, 1. sal Weekend for børn: Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.
Weekend for børn - Mens vi venter

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Klip dit eget julepynt i Biblioteket Aldersgruppe: hele familien Sted: Blågårdens Bibliotek, 1. sal Weekend for børn: Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.
Weekend for børn - Babulja brager julen ind

Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, Copenhagen, Denmark

Babulja spiller musik, der får både børn og voksne til at hoppe, springe og synge med. Her er masser af rim og remser, glad musik og danseklare rytmer inspireret af musik fra hele verden. Aldersgruppe: hele familien Sted: Blågårdens Bibliotek, 3. sal Weekend for børn: Weekend for børn i Kultur N er gratis aktiviteter hver weekend for børn fra 0 til 10 år. På Blågårdens Bibiliotek, Nørrebro Bibliotek og i Støberiet skal du tilmelde dig for at deltage i det enkelte arrangement på telefon 33667554. Du kan tidligst bestille billetter en uge inden arrangementet finder sted. We...
"All your favourites events, in a few clicks"