Featured events in AlbaniaFeatured events in Albania

18
oct
by Eventbrite Open Coding & Robotics Day

Open Coding & Robotics Day

Albanian ICT Academy në kuadër të Code Week organizon në bashkëpunim me Shkollën "Albanet", "Open Coding & Robotics Day". Ditën e mërkurë më... »

19
oct
by Eventbrite Open Coding & Robotics Day

Open Coding & Robotics Day

Albanian ICT Academy në kuadër të Code Week organizon në shkollën "Edith Durham", "Open Coding & Robotics Day". Ditën e enjte më datë 19 Tetor... »

02
nov
by Akademia e Shkencave e Shqipërisë/Academy of Sciences of Albania Promovim -Tefta Tashko Koҫo, familja dhe bashkëkohësit

Promovim -Tefta Tashko Koҫo, familja dhe bashkëkohësit

Këshilli i Muzikës Shqiptare në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë në kuadrin e 70 vjetorit të ndarjes nga jeta të sopranos... »

11
nov
by Destil Hostel Albania Blla Blla Blla @Piramida - Koncert promocional per albumin e ri

Blla Blla Blla @Piramida - Koncert promocional per albumin e ri

Blla Blla Blla… – Brum për Medioferr Duke kërkuar një pozitë më kreative të trupit tim... Plotësova me fjalë disa çaste të zbrazëta n... »

29
oct
by Eventbrite Xhelsa Salana e 10-të e Shqipërisë

Xhelsa Salana e 10-të e Shqipërisë

Xhelsa Salana (Tubimi vjetor) është një nga pjesët më interesante të kalendarit të Xhematit, që mbahet rregullisht çdo vit në data të ndrys... »

02
nov
by Century 21 Koncept Century 21 Koncept Mbush Një Vjeç!

Century 21 Koncept Mbush Një Vjeç!

Të dashur miq, kolegë e bashkëpunëtorë! Zyra Century 21 Koncept ka kënaqësinë t’ju ftojë në përvjetorin e saj te parë. Me dëshirën ... »

21
oct
by Ceremony Ceremony east coast, live in Tirana, ALB

Ceremony east coast, live in Tirana, ALB

Excited! Albania is one of your tour stops! Our support: Alex Kelman: http://bit.ly/2vNX9kO"All your favourites events, in a few clicks"