november 2017

Relationssnackis (fd Tjejsnackis)

Forelltorget 4, Huddinge

Vi har samtal kring relationer, livet, sex, kompisar, kärlek, hälsa, pengar mm. Vi är öppna om allt och diskuterar saker som vi funderar över, gått igenom eller hört om. Tillsammans kommer vi fram till vi nya teman och ämnen inför varje träff. Ledare Karolina Leon
Modern sittdans 18+

SV Stockholms län Funktionsnedsättning, Saltsjögatan 3, Södertälje, Sweden

Modern sittdans är för dig med rörelsehinder som vill få fysisk träning och känna dansglädje. I sittdansen kan alla vara med, alla dansar efter sin förmåga, kraft och ork. Tillsammans provar vi att röra oss på olika sätt till olika typer av musik. Vi improviserar, utforskar rytm och känslor och övar koreografi. Målet är att få fysisk träning, känna gemenskap och utforska sin kreativa och konstnärliga sida. Det krävs inga förkunskaper och alla deltagare dansar utefter sina förutsättningar.
Orientalisk dans 13-17 år

SV Stockholms län Funktionsnedsättning, Saltsjögatan 3, Södertälje, Sweden

Kursen riktar sig främst till dig med intellektuell funktionsnedsättning som är intresserad av att lära dig grunderna i orientalisk dans, eller magdans som det också kallas. Det krävs inga förkunskaper och alla deltagare dansar utefter sina förutsättningar.
Alla kan dansa!

SV Stockholms län Funktionsnedsättning, Saltsjögatan 3, Södertälje, Sweden

Alla kan dansa är en grupp som kommer dansa utefter gruppens förutsättningar. Vi har en blandad dansmix med musikal, improvisation med mera. Fokus är på att ha roligt. Lämplig för dig som inte har dagligverksamhet eller skola. Det krävs inga förkunskaper och alla deltagare dansar utefter sina förutsättningar.
"All your favourites events, in a few clicks"