Featured events in AlbaniaFeatured events in Albania

06
dec
by Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana Nata e Dymbëdhjetë - Uilliam Shekspir

Nata e Dymbëdhjetë - Uilliam Shekspir

Teatri Metropol dhe regjisori amerikan Justin Anderson prezantojnë: • NATA E DYMBËDHJETË - UILLIAM SHEKSPIR • Autori më me ndikim në të g... »"All your favourites events, in a few clicks"